Telefon 0790.132.465

Livrare si retur

LIVRARE

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de 7 zile. Costul transpotului este de 20 lei + TVA, oriunde in Romania.

RETUR

Returnarea unui produs se poate face doar la produsele achizitionate prin curier.

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.dolcecasa.ro si vrei sa renunti la produsul achizitionat (si sa primesti banii inapoi), poti utiliza procedura de retur a produselor in maxim 14 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distance. Prin procedura de retur se intelege trimiterea unui email la contact@dolcecasa.ro pentru a ne instiinta de retur.

Returnarea unuia sau mai multe produse poate avea loc in cazul in care produsul indeplineste una sau mai multe din conditiile de mai jos:

– Produsul pe care il returnezi nu trebuie sa contina urme de utilizare
– Produsul pe care il returnezi trebuie sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte (chiar daca a fost desfacut)
– Produsul pe care il returnezi trebuie sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de curier.

Produsele care fac parte dintr-o comanda gresita sau au defectiuni de fabricatie pot constitui obiect de retur.
Buton – Garantia Produselor Dolce&Casa – Leo Dolce Casa SRL respecta prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiile asociate acestora. Leo Dolce Casa SRL acorda garanţie produselor comercializate.
Reclamatiile privind defectele produsului/produselor achizitionate pot fi facute la urmatoarea adresa de e-mail: contact@dolcecasa.ro spre a fi solutionate sau la numarul de telefon: 0790132465

Daca un produs are un defect de fabricatie va rugam sa ne informati imediat dupa deschiderea coletului pentru a fi inlocuit!

ATENTIE!

PENTRU ACCEPTAREA RESTITUIRII PRODUSULUI, ACESTA TREBUIE SA FIE NEFOLOSIT, INTACT , SA NU PREZINTE URME DE FOLOSIRE SI IN AMBALAJUL ORIGINAL INCLUSIV INSOTIT DE EVENTUALELE PRODUSE PRIMITE CA SI CADOU.

IN CAZUL IN CARE LA DESCHIDEREA COLETULUI CONSTATATI CA ACESTA ESTE NECONFORM (SPART SAU  DETERIORAT ) TREBUIE SA ANUNTATI ECHIPA Dolcecasa IN TERMEN DE CEL MULT 24 DE ORE DE LA RECEPTIONAREA COLETULUI DE LA CURIER la telefon  0790132465, de  luni pana vineri in intervalul de 09-17.30, cu exceptia zilelor libere legale.